Verkoop grondverzetmachines

Vrijdag Trading is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines. Bekijk op deze pagina ons actuele verkoop aanbod van nieuwe grondverzetmachines, zoals graafmachines, wielladers, tiltrotators, trilplaten en aanbouwdelen zoals kantelstukken en bakken in verschillende soorten en maten.

Wij leveren producten van gerenommeerde merken Wacker Neuson, Steelwrist, Aeton Aeroquip Hydrauliek en Fleetguard. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines van andere topmerken die wij niet standaard in huis hebben.
Bij ons vindt u alles voor grondverzet onder één dak. Nieuwe machines bouwen we geheel naar wens voor u op en u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw machine.


Assortiment grondverzetmachines en onderdelen

Klik op een van de productcategorieën hieronder voor meer informatie. Bent u op zoek naar een grondverzetmachine die niet staat vermeld? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren.

Wacker Neuson

Steelwrist


Hulp nodig?

Ons machinepark is uiterst veelzijdig en dat maakt kiezen soms lastig. Wanneer u vragen heeft of twijfels, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de machines en aanbouwdelen die het best bij uw wensen en budget passen.
Neem direct contact op voor vragen


Liever huren?

Dat kan ook! Naast verkoop kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verhuur van grondverzetmachines. Onderdeel van onze verhuurvloot zijn lasers, knippers, dumpers, motorkruiwagens en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
Bekijk hier ons verhuuraanbod

 
Wacker Neuson rupsgraafmachines 803 te koop bij Vrijdag Trading

Rupsgraafmachines 803


Model 803 is de kleinste graafmachine van Wacker Neuson. De machine is klein van stuk maar zeer krachtig. Met een breedte van slechts 700 mm past deze machine perfect door alle binnendeuren. Dit maakt het ideaal voor sloop- en renovatiewerk in gebouwen. Omdat de rupsbanden van rubber zijn vervaardigd veroorzaakt dit ook geen schade aan vloeren. Hierdoor is de machine op vele plekken inzetbaar. Aan de hydraulische functionaliteit is veel aandacht gegeven. Aan de 803 graafmachine van Wacker Neuson kunt u diverse hydraulische aanbouwdelen bevestigen. Een voorbeeld hiervan is de hydraulische hamer.

Eigen gewicht: 1000 kg.
Machine hoogte: 1427-2261 mm.
Machine breedte: 700-860 mm.