Verhuur grondverzetmachines

Al sinds onze oprichting in 2001 kunt u bij Vrijdag Trading terecht voor het huren van een grondverzetmachine. Wij verhuren onder andere rupsgraafmachines, mobiele wielgraafmachines, trilstampers, trilplaten en meer in de hele regio Oost-Nederland (Achterhoek, Twente, Liemers, Berkelland en daarbuiten). Zowel zakelijk als particulier.

Alle grondverzetmachines en aanbouwdelen die u bij ons kunt huren zijn van gerenommeerde merken zoals Wacker Neuson en Steelwrist. Betrouwbaarheid, kracht en efficiëntie is waar deze machines bekend om staan.  
 

Grondverzetmachine huren

Op deze pagina vindt u een greep uit onze actuele verhuurvloot. Graafmachines zijn te huur met of zonder aanbouwdelen zoals sloophamer, sorteergrijper en wortelmes. Informeer naar de mogelijkheden en de verhuurprijs per dag of voor langere periode. Kleine machines kunt u zelf ophalen op onze bedrijfslocatie in Vragender en grote machines kunnen wij brengen met onze truck.

Wacker Neuson

 

Andere machine nodig?

Wilt u een grondverzetmachine huren die niet vermeld staat? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren. Denk hierbij aan lasers, knippers, dumpers en motorkruiwagens. Maar ook versnipperaars, verticuteerders, houtsplijters, gazonbeluchters en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
 

Hulp nodig?

Weet u nog niet precies welke grondverzetmachine u wilt huren? Of heeft u vragen over de mogelijkheden wat betreft aanbouwdelen? Bij Vrijdag Trading zijn we echte specialisten op gebied van grondverzet. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste machine en aanbouwdelen om uw klus te klaren. 
Neem direct contact op voor vragen
 

Liever een machine kopen?

Dat kan ook! Naast verhuur kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzetmachines. In ons aanbod vindt u rupsgraafmachines, mobiele wielgraafmachines, tiltrotators en kantelstukken. Maar ook bakken in alle soorten en maten, zoals bredebakken, dieplepelbakken (met tanden), puinbakken, banaanbakken en taludbakken. Bekijk hier ons verkoopaanbod


 
 

Wordt aan gewerkt...

Rupsgraafmachines


Rupsgraafmachine huren

Wilt u een rupsgraafmachine of rupskraan huren? Bij Vrijdag Trading uit de Achterhoek kan dit al vanaf één dag. In onze verhuurvloot vindt u altijd de machine die uw klus klaart!
Rupsgraafmachines zijn gemaakt om te presteren in moeilijk begaanbaar gebied.

De rupsgraafmachine die wij verhuren zijn van Wacker Neuson. Dit Duitse merk staat sinds de oprichting in 1848 bekend om hun betrouwbare en gebruiksvriendelijke machines.
 

Bekijk hieronder alle rupsgraafmachines die u bij Vrijdag Trading kunt huren.

Heeft u interesse of vragen? Neem direct contact op.

 

Mobiele graafmachines


Verhuur mobiele graafmachine

Wilt u een mobiele graafmachine huren? Vrijdag Trading is al meer dan 20 jaar specialist in de verhuur van mobiele graafmachines, grondverzetmachines en aanbouwdelen.

De mobiele wielgraafmachines die wij verhuren zijn van Wacker Neuson, een merk dat wereldwijd zeer goed bekendstaat om kracht en efficiëntie. Ook onderscheidend is de eenvoudige bediening en de open-weg modus, waardoor u kleine afstanden kunt overbruggen op de openbare weg. Dit scheelt aanzienlijk in transportkosten.
 

Bekijk hieronder ons actuele verhuuraanbod.

Heeft u interesse of vragen over het huren van een mobiele graafmachine? Neem direct contact op met Vrijdag Trading.

 

Overige