Verkoop grondverzetmachines

Vrijdag Trading is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines. Bekijk op deze pagina ons actuele verkoop aanbod van nieuwe grondverzetmachines, zoals graafmachines, wielladers, tiltrotators, trilplaten en aanbouwdelen zoals kantelstukken en bakken in verschillende soorten en maten.

Wij leveren producten van gerenommeerde merken Wacker Neuson, Steelwrist, Aeton Aeroquip Hydrauliek en Fleetguard. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines van andere topmerken die wij niet standaard in huis hebben.
Bij ons vindt u alles voor grondverzet onder één dak. Nieuwe machines bouwen we geheel naar wens voor u op en u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw machine.


Assortiment grondverzetmachines en onderdelen

Klik op een van de productcategorieën hieronder voor meer informatie. Bent u op zoek naar een grondverzetmachine die niet staat vermeld? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren.

Wacker Neuson

Steelwrist


Hulp nodig?

Ons machinepark is uiterst veelzijdig en dat maakt kiezen soms lastig. Wanneer u vragen heeft of twijfels, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de machines en aanbouwdelen die het best bij uw wensen en budget passen.
Neem direct contact op voor vragen


Liever huren?

Dat kan ook! Naast verkoop kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verhuur van grondverzetmachines. Onderdeel van onze verhuurvloot zijn lasers, knippers, dumpers, motorkruiwagens en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
Bekijk hier ons verhuuraanbod

 
Vrijdag.com

Mobiele graafmachine EW 100


Met het kopen van de 10 ton mobiele graafmachine EW100 kiest u voor een krachtige allrounder. Deze machine is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een uitzonderlijk groot vermogen. Dankzij de verstelbare giek beschikt u bovendien over een hogere graafkracht en verbeterde graafdiepte, wat zorgt voor sterke prestaties en snelle cyclustijden.

Daarnaast is de EW100 van Wacker Neuson zeer efficiënt qua brandstofverbruik. Dit is te danken aan de ECO-bedrijfsmodus waarmee u tot wel 20% minder brandstof verbruikt.
Omdat deze mobiele graafmachine over een open-weg modus beschikt kunt u zich met met snelheden tot 30 km/u verplaatsen tussen bouwplaatsen. De noodzaak voor een transportvoertuig is daarmee verleden tijd.

Eigen gewicht: 10000 kg.
Machine hoogte: 2989 mm.
Machine breedte: 2500 mm.