Verkoop grondverzetmachines

Vrijdag Trading is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines. Bekijk op deze pagina ons actuele verkoop aanbod van nieuwe grondverzetmachines, zoals graafmachines, wielladers, tiltrotators, trilplaten en aanbouwdelen zoals kantelstukken en bakken in verschillende soorten en maten.

Wij leveren producten van gerenommeerde merken Wacker Neuson, Steelwrist, Aeton Aeroquip Hydrauliek en Fleetguard. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines van andere topmerken die wij niet standaard in huis hebben.
Bij ons vindt u alles voor grondverzet onder één dak. Nieuwe machines bouwen we geheel naar wens voor u op en u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw machine.


Assortiment grondverzetmachines en onderdelen

Klik op een van de productcategorieën hieronder voor meer informatie. Bent u op zoek naar een grondverzetmachine die niet staat vermeld? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren.

Wacker Neuson

Steelwrist


Hulp nodig?

Ons machinepark is uiterst veelzijdig en dat maakt kiezen soms lastig. Wanneer u vragen heeft of twijfels, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de machines en aanbouwdelen die het best bij uw wensen en budget passen.
Neem direct contact op voor vragen


Liever huren?

Dat kan ook! Naast verkoop kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verhuur van grondverzetmachines. Onderdeel van onze verhuurvloot zijn lasers, knippers, dumpers, motorkruiwagens en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
Bekijk hier ons verhuuraanbod

 
Vrijdag.com

Knikgestuurde wiellader WL60


De WL60 kan op het gebied van efficiëntie niet verslagen worden: Dankzij de optioneel beschikbare vraaggestuurde load sensing-systeem, dat zorgt dat de werkhydraulica niet draaien tijdens het rijden. Dit verlaagt het energieverbruik van de machine aanzienlijk. De WL60 biedt ook geavanceerde motortechnologie conform de meest recente emissienorm IV. De zogenaamde Flow Sharing-functie maakt gelijktijdige bediening van diverse functies mogelijk, zoals heffen, inrollen of het bedienen van een hydraulisch aanbouwdeel. Verder is de WL60 extreem stabiel dankzij een optimale gewichtsverdeling. Bovendien beschikt de WL60 over de grootste hefhoogte in zijn prestatieklasse. De WL60 is daarom de optimale keuze als het draait om snelheid en milieuvriendelijkheid.