Constructiewerk

In onze werkplaats in Vragender en op locatie in de Achterhoek verrichten wij constructiewerk en laswerk op maat. Wij produceren lichte metaalconstructies en modificeren zowel bestaande als nieuwe (grondverzet)machines. Ook verrichten wij herstel- en onderhoudswerkzaamheden.
 

Modificatie van machines

Kant-en-klaar aangekochte machines zijn niet altijd de ideale oplossing voor uw noden. Misschien heeft u wensen op gebied van functionaliteit, gebruiksvriendelijk of efficiëntie? Of misschien wilt u een volledig nieuw product laten vervaardigen?

We denken graag met u mee en maken het voor u mogelijk. Wij kunnen uw machines naargelang uw wensen aanpassen en nieuwe producten of onderdelen vervaardigen. Uiteraard houden wij daarbij rekening met de geldende veiligheidseisen.

Enkele voorbeelden van modificaties en las- en constructiewerk dat wij reeds hebben afgeleverd:
Bosbouwbeplating (beschermkappen) voor een cabine
  • Nieuwe messen
  • Metalen spatborden
  • Wiellagerrevisie
  • Metalen gereedschapskist
Constructiewerk en onze andere diensten verrichten wij in onze goed uitgeruste werkplaats in de Achterhoek. Hier vervaardigen wij nieuwe onderdelen, brengen we technische aanpassingen aan en testen we de functionaliteit.
 

Herstel en onderhoud van machines

Vertoont uw grondverzetmachine een defect of is het aan onderhoud toe? Ook hiervoor bent u bij Vrijdag aan het juiste adres.
In geval van een defect zorgt ons ervaren team voor een snelle diagnose en oplossing van het probleem. Wij kunnen u machine herstellen in onze werkplaats, maar indien mogelijk of nodig ook op locatie. Zo verliest u zo weinig mogelijk kostbare tijd en is uw machine snel opnieuw inzetbaar.
Is het tijd voor een onderhoudsbeurt? Onderdeel van onze werkzaamheden is het reviseren van bakken en plaatsen van nieuwe messen of vervangen van slijtdelen.
 

Constructiewerk in de Achterhoek

Ons is geen uitdaging te gek als het gaat om het op maat maken van machines en producten. We denken graag in oplossingen!
Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van constructiewerk en modificatie van machines? We horen het graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Vrijdag.comVrijdag.comVrijdag.comVrijdag.comVrijdag.comVrijdag verzorgt constructiewerk op maat zoals metalen spatbordenVrijdag.comVrijdag.comVrijdag.comVrijdag.com
Metalen gereedschapskist als voorbeeld van constructiewerk van Vrijdag uit de AchterhoekSpecialist in constructiewerk en wiellager revisie in de AchterhoekVrijdag.comVrijdag is specialist uit de Achterhoek in constructiewerk, laswerk en machine modificatieVrijdag.comVrijdag.comVrijdag.comConstructiewerk, laswerk en modificaties aan grondverzetmachines, zoals BosbouwbeplatingVrijdag.comVrijdag.com