Vrijdag Kottertechniek

Vrijdag Kottertechniek is uw specialist in het kotteren op locatie in heel Nederland. Wij komen graag naar u toe om uitgesleten gaten in (grondverzet)machines vakkundig te repareren, zodat u snel weer aan het werk kan met een optimaal functionerende machine.
 

Kotteren op locatie

Kotteren is een verspaningstechniek waarmee we uitgesleten pen-gat verbindingen van machines herstellen. Door veelvuldig gebruik van grondverzetmachines ontstaat op den duur slijtage in de bewegende delen. Als gevolg hiervan kan speling ontstaan. Dat is niet alleen hinderlijk voor de machinist, maar leidt ook tot schade aan uw machine. Dit verhelpen we graag.

Vrijdag Kottertechniek is uw specialist in het kotteren op locatie in heel Nederland. Door onze mobiele installatie kunnen we u snel en efficiënt ter plaatse helpen. Stilstand, demontage en transportkosten worden hiermee beperkt. Lees meer over kotteren.
 

Overige diensten

Naast kotteren op locatie kunt u ook bij Vrijdag terecht voor het persen van hydrauliekslangen, onderhoudswerkzaamheden en constructiewerk. Wij werken veel op locatie maar beschikken ook over een volledig uitgeruste werkplaats in Vragender. 
 

Las- en constructiewerk

In onze werkplaats of op locatie verrichten wij constructiewerk op maat. U kunt bij ons terecht voor zowel lichte (metaal)constructies als modificaties aan bestaande en nieuwbouw machines.
 

Onderhoud en keuring van machines

Wij verrichten onderhoud en reparaties aan grondverzet materieel en verzorgen eveneens de keuring van landbouwmachines. 
 

Hydrauliekslangen persen

Hydrauliek slangen persen wij zowel op locatie als in onze werkplaats. Voor de revisie van hydraulische componenten, zoals cilinders, rijpompen en motoren bent u eveneens bij Vrijdag aan het juiste adres.
 

Verhuur en verkoop van machines

U kunt zowel zakelijk als particulier bij ons terecht voor de verhuur en verkoop van diverse (grondverzet)machines van erkende A-merken.
 

Over Vrijdag Kottertechniek

Vrijdag Kottertechniek is in 2001 opgericht door Sander Vrijdag. Inmiddels zijn wij al meer dan 20 jaar succesvol actief in het leveren van specialistische diensten en producten voor grondverzet. Wij bedienen klanten uit heel Nederland op locatie en in onze werkplaats in Vragender.
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.
 
Vrijdag.comVrijdag.comVrijdag.comKotteren op locatie in Nederland - Vrijdag Kottertechniek
Vrijdag.comKotteren op locatie in Nederland - Vrijdag KottertechniekVrijdag.com