Vrijdag Trading

Vrijdag Trading is al meer dan 20 jaar specialist in de machinehandel in grondverzet. Bij ons vindt u alles voor grondverzet onder één dak. We verhuren en verkopen nieuwe en gebruikte machines, maar verrichten ook onderhoud en reparaties.

Wij zijn gevestigd in Vragender en leveren onze diensten en producten in heel Nederland (Achterhoek, Twente, Liemers, Berkelland en daarbuiten). In ons verhuur- en verkoop aanbod vindt u onder meer minigraafmachines, midi-graafmachines, minidumpers, wielladers, laadschoppen en trilplaten.

Heeft u een klus te klaren op gebied van grondverzet? Wij adviseren u graag over de machines en opties die het beste bij uw wensen passen.  
 

Verkoop, verhuur & reparatie grondverzetmachines

Wij verkopen, verhuren en repareren grondverzetmachines en aanbouwonderdelen. Als expert in machinehandel vertrouwen wij op gevestigde namen en bewezen kwaliteit in het grondverzet. Daarom vindt u in ons aanbod producten van gerenommeerde merken zoals Komatsu, HG Machines, Steelwrist, Aeton Aeroquip Hydrauliek en Fleetguard.  

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste machine voor uw productieproces. Bekijk ons actuele verkoopaanbod en verhuuraanbod. Of maak een afspraak voor reparatie of onderhoud van uw machine.
 

Over Vrijdag Trading

Vrijdag Trading is in 2001 opgericht door Sander Vrijdag. Inmiddels zijn wij al meer dan 20 jaar succesvol actief in de machinehandel in grondverzet. Met onze diensten op gebied van verhuur, verkoop, reparatie en onderhoud bedienen we klanten uit heel Nederland op locatie en in onze werkplaats in Vragender.

Met onze zusterondernemingen Vrijdag Kottertechniek en Vrijdag Mobiele Slangenservice bieden we nog meer services, zoals kotteren op locatie en hydrauliek slangen persen op locatie. Wij zijn uw one-stop-shop voor alles wat met machines te maken heeft.


Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.
Vrijdag.comVrijdag.comVrijdag.comVrijdag.com
Vrijdag.comVrijdag.comVrijdag.comVrijdag.com