Verkoop grondverzetmachines

Vrijdag Trading is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines. Bekijk op deze pagina ons actuele verkoop aanbod van nieuwe grondverzetmachines, zoals graafmachines, wielladers, tiltrotators, trilplaten en aanbouwdelen zoals kantelstukken en bakken in verschillende soorten en maten.

Wij leveren producten van gerenommeerde merken Wacker Neuson, Steelwrist, Aeton Aeroquip Hydrauliek en Fleetguard. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines van andere topmerken die wij niet standaard in huis hebben.
Bij ons vindt u alles voor grondverzet onder één dak. Nieuwe machines bouwen we geheel naar wens voor u op en u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw machine.


Assortiment grondverzetmachines en onderdelen

Klik op een van de productcategorieën hieronder voor meer informatie. Bent u op zoek naar een grondverzetmachine die niet staat vermeld? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren.

Wacker Neuson

Steelwrist


Hulp nodig?

Ons machinepark is uiterst veelzijdig en dat maakt kiezen soms lastig. Wanneer u vragen heeft of twijfels, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de machines en aanbouwdelen die het best bij uw wensen en budget passen.
Neem direct contact op voor vragen


Liever huren?

Dat kan ook! Naast verkoop kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verhuur van grondverzetmachines. Onderdeel van onze verhuurvloot zijn lasers, knippers, dumpers, motorkruiwagens en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
Bekijk hier ons verhuuraanbod

 

Rupsgraafmachines

Rupsgraafmachines wordt ook wel rupskranen genoemd. Ze zijn gemaakt om te presteren in moeilijk begaanbaar gebied en zijn toepasbaar in verschillende industrieën. De rupsgraafmachines die wij te koop bieden zijn van Wacker Neuson. Dit van oorsprong Duitse bedrijf is in 1848 opgericht en staat bekend om de betrouwbare en robuuste producten.
 

Bekijk hieronder alle rupsgraafmachines die wij te koop aanbieden.

Heeft u interesse of vragen? Neem direct contact op met Vrijdag Trading.

 
Wacker Neuson rupsgraafmachines 803 te koop bij Vrijdag Trading

Rupsgraafmachines 803


Model 803 is de kleinste graafmachine van Wacker Neuson. De machine is klein van stuk maar zeer krachtig. Met een breedte van slechts 700 mm past deze machine perfect door alle binnendeuren. Dit maakt het ideaal voor sloop- en renovatiewerk in gebouwen. Omdat de rupsbanden van rubber zijn vervaardigd veroorzaakt dit ook geen schade aan vloeren. Hierdoor is de machine op vele plekken inzetbaar. Aan de hydraulische functionaliteit is veel aandacht gegeven. Aan de 803 graafmachine van Wacker Neuson kunt u diverse hydraulische aanbouwdelen bevestigen. Een voorbeeld hiervan is de hydraulische hamer.

Eigen gewicht: 1000 kg.
Machine hoogte: 1427-2261 mm.
Machine breedte: 700-860 mm.
Te koop bij Vrijdag Trading: Wacker Neuson rupsgraafmachines ET18

Rupsgraafmachine ET18


De ET18 rupsgraafmachine van Wacker Neuson is uniek in zijn soort in de klasse 1,7 tot 2,4 ton. Deze stabiele en effiënte machine is zeer krachtig en comfortabel in gebruik. Dankzij het hoge aandrijfvermogen is het maximale vermogen van deze machine te allen tijde beschikbaar. De grotere cabine, bediening via hydraulische joystick, uitschuifbare onderstel en het VDS Vertical Digging Systeem zorgen voor stabiliteit en efficiëntie.

Eigen gewicht: 1850 kg.
Machine hoogte: 2289 mm.
Machine breedte 990-1300 mm.
Verkoop van grondverzet machines: Wacker Neuson rupsgraafmachine ET35

Rupsgraafmachine ET35


Deze rupsgraafmachine uit de 3,5-tons klasse staat bekend om de overtuigende productiviteit. Het uitgekiende aandrijfconcept maakt een snelle en nauwkeurige besturing van de graafmachine mogelijk. De goede stabiliteit, ergonomische cabine en het VDS zorgt ervoor dat de machinist snel kan werken zonder moe te raken.
Als aanvulling op de ET35 rupsgraafmachine zijn ook verschillende aanbouwdelen te koop. Dit betekent dat we deze graafmachine naar uw wensen kunnen aanpassen.

Eigen gewicht: 3500 kg.
Machine hoogte: 2491 mm.
Machine breedte 1630 mm.
Grondverzetmachines te koop: Wacker Neuson rupsgraafmachine ET65

Rupsgraafmachine ET65


De ET65 is de krachtigste graafmachine in zijn klasse. Deze krachtige allrounder is uiterst efficiënt en verrast door zijn compacte ontwerp en wendbaarheid. De machine wordt aangedreven met het LUDV aandrijfsysteem die een comfortabele bediening en werken zonder moe te raken mogelijk maken. En de verstelgiek biedt bewegingsvrijheid en een grotere actieradius. De ET65 is een precieze allrounder die inzetbaar is op iedere bouwplaats.

Eigen gewicht: 6500 kg.
Machine hoogte: 2478 mm.
Machine breedte: 1900 mm.