Verkoop grondverzetmachines

Vrijdag Trading is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines. Bekijk op deze pagina ons actuele verkoop aanbod van nieuwe grondverzetmachines, zoals graafmachines, wielladers, tiltrotators, trilplaten en aanbouwdelen zoals kantelstukken en bakken in verschillende soorten en maten.

Wij leveren producten van gerenommeerde merken Komatsu, HG Machines, Steelwrist, Aeton Aeroquip Hydrauliek en Fleetguard. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines van andere topmerken die wij niet standaard in huis hebben.
Bij ons vindt u alles voor grondverzet onder één dak. Nieuwe machines bouwen we geheel naar wens voor u op en u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw machine.


Assortiment grondverzetmachines en onderdelen

Klik op een van de productcategorieën hieronder voor meer informatie. Bent u op zoek naar een grondverzetmachine die niet staat vermeld? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren.

Komatsu

HG Machines

Steelwrist


Hulp nodig?

Ons machinepark is uiterst veelzijdig en dat maakt kiezen soms lastig. Wanneer u vragen heeft of twijfels, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de machines en aanbouwdelen die het best bij uw wensen en budget passen.
Neem direct contact op voor vragen


Liever huren?

Dat kan ook! Naast verkoop kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verhuur van grondverzetmachines. Onderdeel van onze verhuurvloot zijn lasers, knippers, dumpers, motorkruiwagens en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
Bekijk hier ons verhuuraanbod 
Vrijdag.com
Vrijdag.com
Vrijdag.com

Bredebakken


De Steelwrist bredebak is ontworpen voor optimaal gebruik in combinatie met onze tiltrotators en snelwissels. De bredebak heeft een relatief laag eigen gewicht, net als onze andere producten, maar is nog steeds zeer robuust dankzij slimme materialen en een doordacht design. Het ontwerp met afgeschuinde hoeken, grote bakopening, lange en platte bodem en het conische design zijn enkele van de eigenschappen. Dit maakt dat deze bakken met minimale weerstand kunnen graven wat op uw brandstofefficiëntie een positief effect heeft.
Op de grotere bakken (S60 en groter) gebruiken we oversized dikwandige buizen om de stijfheid van de bakken vergroten, terwijl we met een plaatstaal frameconstructie in de kleine bakken gewicht beperken.
De tapse kuip van de bak maakt het mogelijk het materiaal makkelijker te lossen en de bak sneller te vullen zonder verstopping tijdens het graven. De Steelwrist brede- of slotenbak is gewoon een bak die het werk gemakkelijker maakt, vooral in combinatie met een tiltrotator.

Onze bredebak is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met tiltrotators.

Leverbaar in de volgende types:
GB Serie Brede- of slotenbak 0-2 ton / 1-4 ton / 11-13 ton / 13-15 ton / 15-16 ton / 16-18 ton / 18-22 ton / 22-26 ton / 25-33 ton / 28-40 ton.