Verhuur grondverzetmachines

Al sinds onze oprichting in 2001 kunt u bij Vrijdag Trading terecht voor het huren van een grondverzetmachine. Wij verhuren onder andere rupsgraafmachines, mobiele wielgraafmachines, trilstampers, trilplaten en meer in de hele regio Oost-Nederland (Achterhoek, Twente, Liemers, Berkelland en daarbuiten). Zowel zakelijk als particulier.

Alle grondverzetmachines en aanbouwdelen die u bij ons kunt huren zijn van gerenommeerde merken zoals Wacker Neuson en Steelwrist. Betrouwbaarheid, kracht en efficiëntie is waar deze machines bekend om staan.  
 

Grondverzetmachine huren

Op deze pagina vindt u een greep uit onze actuele verhuurvloot. Graafmachines zijn te huur met of zonder aanbouwdelen zoals sloophamer, sorteergrijper en wortelmes. Informeer naar de mogelijkheden en de verhuurprijs per dag of voor langere periode. Kleine machines kunt u zelf ophalen op onze bedrijfslocatie in Vragender en grote machines kunnen wij brengen met onze truck.

Wacker Neuson

 

Andere machine nodig?

Wilt u een grondverzetmachine huren die niet vermeld staat? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren. Denk hierbij aan lasers, knippers, dumpers en motorkruiwagens. Maar ook versnipperaars, verticuteerders, houtsplijters, gazonbeluchters en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
 

Hulp nodig?

Weet u nog niet precies welke grondverzetmachine u wilt huren? Of heeft u vragen over de mogelijkheden wat betreft aanbouwdelen? Bij Vrijdag Trading zijn we echte specialisten op gebied van grondverzet. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste machine en aanbouwdelen om uw klus te klaren. 
Neem direct contact op voor vragen
 

Liever een machine kopen?

Dat kan ook! Naast verhuur kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzetmachines. In ons aanbod vindt u rupsgraafmachines, mobiele wielgraafmachines, tiltrotators en kantelstukken. Maar ook bakken in alle soorten en maten, zoals bredebakken, dieplepelbakken (met tanden), puinbakken, banaanbakken en taludbakken. Bekijk hier ons verkoopaanbod


 
 

Rupsgraafmachine huren

Wilt u een rupsgraafmachine of rupskraan huren? Bij Vrijdag Trading uit de Achterhoek kan dit al vanaf één dag. In onze verhuurvloot vindt u altijd de machine die uw klus klaart!
Rupsgraafmachines zijn gemaakt om te presteren in moeilijk begaanbaar gebied.

De rupsgraafmachine die wij verhuren zijn van Wacker Neuson. Dit Duitse merk staat sinds de oprichting in 1848 bekend om hun betrouwbare en gebruiksvriendelijke machines.
 

Bekijk hieronder alle rupsgraafmachines die u bij Vrijdag Trading kunt huren.

Heeft u interesse of vragen? Neem direct contact op.

 
Rupsgraafmachine 803 van Wacker Neuson huren doe je bij voordelig bij Vrijdag Trading

Rupsgraafmachine 803


De 803 rupsgraafmachine is het meest compacte model van Wacker Neuson. De machine is slechts 700mm breed, waardoor hij door alle (binnen)deuren past. Aan kracht komt deze machine trouwens niet tekort, waardoor hij zeer geschikt is voor bijvoorbeeld renovatie- en sloopwerk in gebouwen. Vloeren lijden geen schade omdat de rupsbanden van rubber zijn vervaardigd. U kunt diverse aanbouwdelen bevestigen aan deze rupsgraafmachine, zoals een hydraulische hamer.

Eigen gewicht: 1000 kg.
Machine hoogte: 1427-2261 mm.
Machine breedte: 700-860 mm.
Rupsgraafmachine huren van Wacker Neuson ET18 doe je bij Vrijdag Trading

Rupsgraafmachine ET18


Wilt u een graafmachine huren in de klasse tot 2,4 ton? Dan is de ET18 de machine die u nodig heeft! Deze krachtige en stabiele machine is zeer efficiënt en comfortabel in gebruik. Het maximale verhogen is ten allen tijde beschikbaar dankzij het hoge aandrijfvermogen.
De bediening via hydraulische joystick, het uitschuifbare onderstel en de grote cabine zorgen voor comfort en stabiliteit.

Eigen gewicht: 1850 kg.
Machine hoogte: 2289 mm.
Machine breedte 990-1300 mm.
Rupsgraafmachine huren bij Vrijdag Trading: minigraver tot 6 ton

Rupsgraafmachine ET35


De ET35 is een veelzijdige rupsgraafmachine uit de klasse tot 3,5 ton. Op deze machine kunt u tal van aanbouwdelen bevestigen, waardoor het geheel naar uw wens is op te bouwen. Kenmerken zoals de goede stabiliteit, de ergonomisch ontworpen cabine en het Vertical Digging Systeem (VDS) dragen bij aan efficiëntie en moeiteloos werken.

Eigen gewicht: 3500 kg.
Machine hoogte: 2491 mm.
Machine breedte 1630 mm.
Een rupsgraafmachine huren doe je bij Vrijdag Trading

Rupsgraafmachine ET65


De ET65 is de krachtigste rupsgraafmachine in zijn soort. Het betreft een echte allrounder die verrast door het compacte ontwerp, wendbaarheid en efficiëntie. Het LUDV aandrijfsysteem zorgt voor een comfortabele bediening en de verstelgiek biedt een grote actieradius. Deze machine is effectief op iedere bouwplaats!

Eigen gewicht: 6500 kg.
Machine hoogte: 2478 mm.
Machine breedte: 1900 mm.