Verkoop grondverzetmachines

Vrijdag Trading is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines. Bekijk op deze pagina ons actuele verkoop aanbod van nieuwe grondverzetmachines, zoals graafmachines, wielladers, tiltrotators, trilplaten en aanbouwdelen zoals kantelstukken en bakken in verschillende soorten en maten.

Wij leveren producten van gerenommeerde merken Komatsu, HG Machines, Steelwrist, Aeton Aeroquip Hydrauliek en Fleetguard. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines van andere topmerken die wij niet standaard in huis hebben.
Bij ons vindt u alles voor grondverzet onder één dak. Nieuwe machines bouwen we geheel naar wens voor u op en u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw machine.


Assortiment grondverzetmachines en onderdelen

Klik op een van de productcategorieën hieronder voor meer informatie. Bent u op zoek naar een grondverzetmachine die niet staat vermeld? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren.

Komatsu

HG Machines

Steelwrist


Hulp nodig?

Ons machinepark is uiterst veelzijdig en dat maakt kiezen soms lastig. Wanneer u vragen heeft of twijfels, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de machines en aanbouwdelen die het best bij uw wensen en budget passen.
Neem direct contact op voor vragen


Liever huren?

Dat kan ook! Naast verkoop kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verhuur van grondverzetmachines. Onderdeel van onze verhuurvloot zijn lasers, knippers, dumpers, motorkruiwagens en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
Bekijk hier ons verhuuraanbod 

Midi-graafmachines Komatsu

Wilt u een midi-graafmachine kopen? Vrijdag Trading is uw Achterhoekse specialist in de verkoop en service van Midi-graafmachines. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van grondverzetmachines en aanbouwonderdelen.

De midi-graafmachines in ons programma zijn van Komatsu, een zeer gerespecteerde naam in de wereld van grondverzet. Hun midi-graafmachines zijn kostenefficiënt, intuïtief te bedienen en overzichtelijk. Ook beschikken ze over een open-weg modus waardoor u zich direct tussen twee nabijgelegen bouwplaatsen kunt verplaatsen zonder een transportvoertuig.
 

Bekijk hieronder ons actuele aanbod.

Heeft u interesse of vragen over het kopen van een mobiele graafmachine? Neem direct contact op met Vrijdag Trading.

 
Komatsu midi-graafmachine PC80MR-5 te koop bij Vrijdag Trading

Midi-graafmachine Komatsu PC80MR-5


De Komatsu PC80MR-5 is ontworpen voor meer veelzijdigheid, veiligheid en gemak, en voor lagere bedrijfskosten. Met zijn geïntegreerde contragewicht, kleine draaicirkel aan de achterkant, bijna-machine zwenkarm en een bedrijfsgewicht van 8.000 kg tot 8.240 kg, is de PC80MR-5 ideaal voor krappe ruimtes en stedelijke gebieden. 

Download brochure >>>
Komatsu midi-graafmachine PC88MR-11 te koop bij Vrijdag Trading

Midi-graafmachine Komatsu PC88MR-11


De Komatsu PC88MR-11 kan bogen op een aanzienlijke zwenkkracht, een grote productiviteit, zelfs op hellingen, en een hoge trekkracht. Dankzij de automatische terugschakeling is deze machine de ideale oplossing op elk type terrein en voor elke toepassing.

Motorvermogen
50,7 kW / 68,0 PK @ 1850 tpm

Bedrijfsgewicht
8500 - 9130 kg

Bakcapaciteit
0,09 - 0,34 m3

Download brochure >>>
Komatsu midi-graafmachine PW98MR-11 te koop bij Vrijdag Trading

Midi-graafmachine Komatsu PW98MR-11


De Komatsu PW98MR-11 met korte draaicirkel levert optimale kracht en graafsnelheid en dit zelfs in besloten ruimtes waar de traditionele machines niet ingezet kunnen worden: binnenplaatsen, wegwerkzaamheden, afbraakwerken, rioleringen, enz. Zijn robuustheid en uitstekende stabiliteit garanderen maximale veiligheid voor de machinist en optimale betrouwbaarheid in alle situaties. De machine steekt slechts 310 mm over de banden uit.

Motorvermogen
50,7 kW / 68,0 PK @ 1850 tpm

Bedrijfsgewicht
10090 - 10760 kg

Bakcapaciteit
max. 0,282 m3

Download brochure >>>
Komatsu midi-graafmachine PW118MR-11 te koop bij Vrijdag Trading

Midi-graafmachine Komatsu PW118MR-11


De Komatsu PW118MR-11 met korte draaicirkel levert optimale kracht en graafsnelheid en dit zelfs in besloten ruimtes waar de traditionele machines niet ingezet kunnen worden: binnenplaatsen, wegwerkzaamheden, afbraakwerken, rioleringen, enz. Zijn robuustheid en uitstekende stabiliteit garanderen maximale veiligheid voor de machinist en optimale betrouwbaarheid in alle situaties.

MOTORVERMOGEN
72,6 kW / 97,3 PK @ 2.050 tpm

BEDRIJFSGEWICHT
12.880 – 13.900 kg

BAKCAPACITEIT
max. 0,40 m3

Download brochure >>>
Komatsu midi-graafmachine PW138MR-11 te koop bij Vrijdag Trading

Midi-graafmachine Komatsu PW138MR-11


De Komatsu PW138MR-11 werkt snel en nauwkeurig. Hij is uitgerust met een krachtige Komatsu EU Stage V-motor, met het CLSS (Closed Center Load Sensing System) hydraulische systeem van Komatsu en biedt het eersteklas comfort dat we bij Komatsu gewend zijn. Alles wat nodig is om in zijn klasse uit te blinken op het gebied van snelheid en productiviteit.

Motorvermogen
72,6 kW / 97,3 PK @ 2050 tpm

Bedrijfsgewicht
13350-13950 kg

Bakcapaciteit
max. 0,40 m3

Download brochure >>>