Verhuur

U kunt bij ons zakelijk of als particulier terecht voor verhuur van diverse machines. Onderstaande een greep uit onze actule verhuurvloot. Machine nodig welke niet vermeld staat? Informeer naar de mogelijkheden en de verhuurprijs per dag of voor langere periode. Kleine machines kunt u zelf ophalen en grote machines kunnen worden gebracht met onze truck.

Lasers, knippers, dumpers, motorkruiwagens, versnipperaars, verticuteerders, houtsplijters, gazonbeluchters, Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.

Graafmachines zijn te huur met of zonder aanbouwdelen zoals sloophamer, sorteergrijper, wortelmes, enz.


Rupsgraafmachine 803


De 803 Wacker Neuson's kleinste graafmachine – maar wat hij tekort komt in grootte, compenseert hij qua kracht. De compact afmetingen met een breedte van slechts 700 mm, maakt deze machine ideaal voor sloop- en renovatiewerkzaamheden in gebouwen. De rubberen rupsbanden beschadigen de vloeren niet en passen gemakkelijk door binnendeuren. Er is speciale aandacht verleend aan de hydraulische functionaliteit. Dankzij de standaard hulphydraulica kunnen diverse hydraulische aanbouwdelen gebruikt worden, zoals de perfect afgestemde hydraulische hamer van Wacker Neuson.
Eigen gewicht: 1000 kg.
Machine hoogte: 1427-2261 mm.
Machine breedte: 700-860 mm.

Rupsgraafmachine ET18


Met de graafmachine ET18 zet Wacker Neuson een nieuwe standaard in de klasse 1,7 tot 2,4 ton. De combinatie van bewezen elementen en intelligente ontwikkelingsbenaderingen bieden extra's in zowel prestaties als efficiëntie. Geavanceerde kenmerken zoals een grotere cabine en het tweedelige mechanisme van de voorruit verbeteren het comfort van de bestuurder nog meer.
Eigen gewicht: 1850 kg.
Machine hoogte: 2289 mm.
Machine breedte 990-1300 mm.

Rupsgraafmachine ET35


Deze rupsgraafmachine uit de 3,5-tons klasse overtuigt met veel uitgekiende details. Kenmerken zoals een goede stabiliteit of de nieuwe, ergonomisch ontworpen cabine zorgen voor efficiënt en moeiteloos werken. Dankzij de talrijke standaard geïnstalleerde opties kan de ET35 ook individueel worden aangepast aan de behoeften van de klant.
Eigen gewicht: 3500 kg.
Machine hoogte: 2491 mm.
Machine breedte 1630 mm.

Rupsgraafmachine ET65


De ET65 is een graafmachine die aan de wensen van eindgebruikers voldoet. Een uiterst efficiënte machine die verrast door zijn compacte ontwerp en beweeglijkheid. Het hoge graafvermogen en de krachtige motor zorgen voor sterke graafprestaties: deze extra punten maken de graafmachine tot een ware allrounder op de bouwplaats. Met de knikgestuurde monogiek heeft de machine ook een groot bereik, graafdiepte en uitstorthoogte.
Eigen gewicht: 6500 kg.
Machine hoogte: 2478 mm.
Machine breedte: 1900 mm.

Mobiele graafmachine EW 65


De graafmachine met wielen EW65 rijdt zichzelf naar de bouwlocatie dankzij de geïnstalleerde rijmodus voor op de openbare weg, en heeft geen tijdrovend en duur transport nodig. Het variabele aandrijfsysteem met tot 20 km/u heeft een laag brandstofverbruik en rijdt met slechts één pedaal bijna net zoals een auto. Het krachtige hydraulische Load Sensing-systeem met lastonafhankelijke stroomregeling* (LUDV) zorgt ook voor dezelfde snelheid bij verschillende bewegingen met verschillende belastingen. Met 5 stuurkringen — waarvan 3 individueel afstelbaar zijn — en 3 delige verstelgiek is de EW65 zeer efficiënt en zijn manier van werken snel.
Eigen gewicht: 6500 kg.
Machine hoogte: 2775 mm.
Machine breedte: 2088 mm.

Mobiele graafmachine EW 100


De 10 ton mobiele graafmachine EW100 overtuigt met een groot vermogen, een laag brandstofverbruik en uitzonderlijk gebruiksvriendelijke functies. Het minimale brandstofverbruik – met besparingen tot wel 20 procent – is te danken aan de nieuwe ECO-bedrijfsmodus. Hiermee werkt de machine op efficiënte wijze door het aantal omwentelingen te verlagen en de pomp aan te passen: een groot voordeel voor zowel het milieu als uw portemonnee. De mobiele graafmachine EW100 is uitzonderlijk gebruiksvriendelijk dankzij het voetpedaal – voor rijden op de openbare weg als voor de bedrijfsmodus.
Eigen gewicht: 10000 kg.
Machine hoogte: 2989 mm.
Machine breedte: 2500 mm.

Tweetakt trilstamper BS60 2plus


De tweetakt trilstampers uit de Plus-serie bieden alle voordelen van de klassieke tweetakt trilstampers en beschikken daarnaast over een handig pluspunt dat het werk gemakkelijker maakt: Dankzij twee afzonderlijke tanks voor brandstof en tweetaktolie is voormengen niet langer noodzakelijk. Beide vloeistoffen worden apart gevuld en het smeersysteem genereert automatisch de juiste mengverhouding. Voor meer veiligheid kan de olietank vergrendeld worden (accessoire). Dit voorkomt het tanken van de foute brandstof. De trilstampers uit de Plus-serie zijn beschikbaar in drie gewichtsklassen. Het lage zwaartepunt zorgt voor sterke voortstuwing en veel stabiliteit. Dit voorkomt kantelen en vereenvoudigt de bediening van de trilstamper. Centrifugale kracht 16 kN.

Omkeerbare trilplaat WPU1550A


De omkeerbare trilplaat WPU 1550 is de sterke professional voor het verdichten van asfalt en elementbestrating, alsmede voor het verdichten van gemengde bodems met weinig bewegingsruimte. Dankzij de stevige constructie is hij zeer geschikt voor professionel en continu gebruik in de tuinbouw en voor hovenierswerk, alsmede voor de wegenbouw, bijvoorbeeld voor het verdichten van grindachtige zandbodems, straten en parkeerplaatsen. Met behulp van de ongeëvenaarde geïntegreerde transportwals kan de WPU 1550 op de bouwplaats probleemloos en zonder grote inspanning naar de gewenste locatie worden verplaatst, zelfs op heet asfalt. De WPU 1550 is met en zonder watertank verkrijgbaar. Centrifugale kracht 15 kN.

Omkeerbare trilplaat BPU 3050


De BPU 3050 behoort tot de allrounders voor bestratingswerkzaamheden, de tuin- en landschapsbouw alsmede voor onderhoud aan straten, wegen en parkeerplaatsen. Hij beschikt net als alle trilplaten uit de klassen 25 – 37 kN van Wacker Neuson over een sterk geïntegreerd wielstel. Daardoor biedt deze apparaatklasse een in de markt unieke mobilitiet op de bouwplaats. Door de compacte constructie en de grote wendbaarheid is de BPU 3050 ideaal voor de verdichting van greppels, stoepen en andere beperkte ruimtes. Een veelvoud aan doordachte details maken hem tot het ideale verdichtingsapparaat voor professioneel en continu gebruik. Centrifugale kracht 30 kN.

Omkeerbare trilplaat DPU 6555


Dankzij zijn enorme verdichtingskracht gecombineerd met de rijsnelheden snel vooruit en achteruit biedt de DPU6555 een extreem hoog niveau aan productiviteit. De machine is een all-rounder voor alle bouwlocaties waar extreme eisen gelden voor de prestatie-efficiëntie van een unit. Daarnaast heeft de machine uitstekende kenmerken wat betreft levensduur en bediencomfort. Optimale toepassingsgebieden zijn vorstbekledingen en dragende lagen op straten, wegen en parkeerplaatsen, maar ook het uitvullen van gebouwen. Dankzij een frequentie van 69 Hz is de DPU6555 universeel toepasbaar en verdicht zelfs zware in elkaar grijpende bestratingsstenen zeer betrouwbaar. Modelversie DPU6555Hec is uitgerust met Compatec, de verdichtingscontrole van Wacker Neuson. Centrifugale kracht 65 kN.

Afkortzaag BTS635s


De benzinedoorslijpers uit de BTS-serie zijn de ideale hulpmiddelen op de bouwplaats. Dankzij hoogwaardige afwerking van de afzonderlijke componenten zijn ze extreem duurzaam en sterk. Het uitstekend uitgebalanceerde ontwerp van de machine ligt goed in de hand en de bediening is intuïtief. De luchtgekoelde tweetakt-motor heeft een sterk koppel met betrouwbare krachtoverbrenging en zorgt voor de eersteklas snijprestaties van de BTS-serie. Hij voldoet daarbij moeitloos aan alle voorgeschreven uitstootwaarden.