Verhuur grondverzetmachines

Al sinds onze oprichting in 2001 kunt u bij Vrijdag Trading terecht voor het huren van een grondverzetmachine. Wij verhuren onder andere minigraafmachines, midi-graafmachines, minidumpers, wielladers en meer in de hele regio Oost-Nederland (Achterhoek, Twente, Liemers, Berkelland en daarbuiten). Zowel zakelijk als particulier.

Alle grondverzetmachines en aanbouwdelen die u bij ons kunt huren zijn van gerenommeerde merken zoals Komatsu, HG Machines en Steelwrist. Betrouwbaarheid, kracht en efficiëntie is waar deze machines bekend om staan.  
 

Grondverzetmachine huren

Op deze pagina vindt u een greep uit onze actuele verhuurvloot. Graafmachines zijn te huur met of zonder aanbouwdelen zoals sloophamer, sorteergrijper en wortelmes. Informeer naar de mogelijkheden en de verhuurprijs per dag of voor langere periode. Kleine machines kunt u zelf ophalen op onze bedrijfslocatie in Vragender en grote machines kunnen wij brengen met onze truck.

Komatsu

HG Machines

 

Andere machine nodig?

Wilt u een grondverzetmachine huren die niet vermeld staat? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren. Denk hierbij aan lasers, knippers, dumpers en motorkruiwagens. Maar ook versnipperaars, verticuteerders, houtsplijters, gazonbeluchters en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
 

Hulp nodig?

Weet u nog niet precies welke grondverzetmachine u wilt huren? Of heeft u vragen over de mogelijkheden wat betreft aanbouwdelen? Bij Vrijdag Trading zijn we echte specialisten op gebied van grondverzet. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste machine en aanbouwdelen om uw klus te klaren. 
Neem direct contact op voor vragen
 

Liever een machine kopen?

Dat kan ook! Naast verhuur kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzetmachines. In ons aanbod vindt u rupsgraafmachines, mobiele wielgraafmachines, tiltrotators en kantelstukken. Maar ook bakken in alle soorten en maten, zoals bredebakken, dieplepelbakken (met tanden), puinbakken, banaanbakken en taludbakken. Bekijk hier ons verkoopaanbod


 
 

Wordt aan gewerkt...

Minigraafmachines


Minigraafmachine huren

Wilt u een minigraafmachine huren? Bij Vrijdag Trading uit de Achterhoek kan dit al vanaf één dag. In onze verhuurvloot vindt u altijd de machine die uw klus klaart! Minigraafmachines zijn gemaakt om te presteren in moeilijk begaanbaar gebied.

De minigraafmachine die wij verhuren zijn van Komatsu. Dit merk staat bekend om hun betrouwbare en gebruiksvriendelijke machines.
 

Bekijk hieronder alle minigraafmachines die u bij Vrijdag Trading kunt huren.

Heeft u interesse of vragen? Neem direct contact op.

 

Midi-graafmachines


Verhuur midi-graafmachine

Wilt u een midi-graafmachine huren? Vrijdag Trading is al meer dan 20 jaar specialist in de verhuur van midi-graafmachine, grondverzetmachines en aanbouwdelen.

De midi-graafmachines die wij verhuren zijn van Komatsu, een merk dat wereldwijd zeer goed bekendstaat om kracht en efficiëntie. Ook onderscheidend is de eenvoudige bediening en de open-weg modus, waardoor u kleine afstanden kunt overbruggen op de openbare weg. Dit scheelt aanzienlijk in transportkosten.
 

Bekijk hieronder ons actuele verhuuraanbod.

Heeft u interesse of vragen over het huren van een midi-graafmachine? Neem direct contact op met Vrijdag Trading.

 

Wielladers


Compacte wielladers

Wilt u een wiellader huren? Bij Vrijdag Trading uit de Achterhoek kan dit al vanaf één dag. In onze verhuurvloot vindt u altijd de machine die uw klus klaart!

De wielladers in ons programma zijn van Komatsu, een zeer gerespecteerde naam in de wereld van grondverzet. Ze zijn zeer compact en gemakkelijk in het gebruik, ze zullen zich op hun gemak voelen bij werkzaamheden op het gebied van hanteren en lossen, maar ook bij wegwerkzaamheden.
 

Bekijk hieronder alle wielladers die u bij Vrijdag Trading kunt huren.

Heeft u interesse of vragen? Neem direct contact op met Vrijdag Trading.