Verhuur grondverzetmachines

Al sinds onze oprichting in 2001 kunt u bij Vrijdag Trading terecht voor het huren van een grondverzetmachine. Wij verhuren onder andere rupsgraafmachines, mobiele wielgraafmachines, trilstampers, trilplaten en meer in de hele regio Oost-Nederland (Achterhoek, Twente, Liemers, Berkelland en daarbuiten). Zowel zakelijk als particulier.

Alle grondverzetmachines en aanbouwdelen die u bij ons kunt huren zijn van gerenommeerde merken zoals Wacker Neuson en Steelwrist. Betrouwbaarheid, kracht en efficiëntie is waar deze machines bekend om staan.  
 

Grondverzetmachine huren

Op deze pagina vindt u een greep uit onze actuele verhuurvloot. Graafmachines zijn te huur met of zonder aanbouwdelen zoals sloophamer, sorteergrijper en wortelmes. Informeer naar de mogelijkheden en de verhuurprijs per dag of voor langere periode. Kleine machines kunt u zelf ophalen op onze bedrijfslocatie in Vragender en grote machines kunnen wij brengen met onze truck.

Wacker Neuson

 

Andere machine nodig?

Wilt u een grondverzetmachine huren die niet vermeld staat? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren. Denk hierbij aan lasers, knippers, dumpers en motorkruiwagens. Maar ook versnipperaars, verticuteerders, houtsplijters, gazonbeluchters en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
 

Hulp nodig?

Weet u nog niet precies welke grondverzetmachine u wilt huren? Of heeft u vragen over de mogelijkheden wat betreft aanbouwdelen? Bij Vrijdag Trading zijn we echte specialisten op gebied van grondverzet. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste machine en aanbouwdelen om uw klus te klaren. 
Neem direct contact op voor vragen
 

Liever een machine kopen?

Dat kan ook! Naast verhuur kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzetmachines. In ons aanbod vindt u rupsgraafmachines, mobiele wielgraafmachines, tiltrotators en kantelstukken. Maar ook bakken in alle soorten en maten, zoals bredebakken, dieplepelbakken (met tanden), puinbakken, banaanbakken en taludbakken. Bekijk hier ons verkoopaanbod


 
 

Verhuur mobiele graafmachine

Wilt u een mobiele graafmachine huren? Vrijdag Trading is al meer dan 20 jaar specialist in de verhuur van mobiele graafmachines, grondverzetmachines en aanbouwdelen.

De mobiele wielgraafmachines die wij verhuren zijn van Wacker Neuson, een merk dat wereldwijd zeer goed bekendstaat om kracht en efficiëntie. Ook onderscheidend is de eenvoudige bediening en de open-weg modus, waardoor u kleine afstanden kunt overbruggen op de openbare weg. Dit scheelt aanzienlijk in transportkosten.
 

Bekijk hieronder ons actuele verhuuraanbod.

Heeft u interesse of vragen over het huren van een mobiele graafmachine? Neem direct contact op met Vrijdag Trading.

 
Verhuur graafmachine van Wacker Neuson EW 65 voordelig bij Vrijdag Trading

Mobiele graafmachine EW 65


De EW65 graafmachine van Wacker Neuson is krachtig en flexibel. Dankzij de 3-punts kinematiek is de draaihoek en daarmee het draaimoment verhoogd. Hierdoor beschikt u over meer losbreekkracht, uitkiephoogte en graafdiepte. De 5 stuurkringen, waarvan 3 individueel afstelbaar zijn, en de verstelgiek maken de EW65 bovendien zeer snel en efficiënt.

Dankzij de geïnstalleerde rijmodus voor de openbare weg bespaart u op tijdrovend en prijzig transport tussen bouwplaatsen. Het variabele aandrijfsysteem tot 20km/u rijdt met slechts één pedaal bijna net zoals een auto.  

Eigen gewicht: 6500 kg.
Machine hoogte: 2775 mm.
Machine breedte: 2088 mm.
Vrijdag Trading voor verhuur mobiele graafmachine van Wacker Neuson EW 100

Mobiele graafmachine EW 100


De meest krachtige mobiele graafmachine in ons verhuur aanbod is de EW100 van Wacker Neuson. Dit model beschikt over een groot vermogen en is een echte allrounder. De verstelbare giek zorgen voor een hoge graafkracht en graafdiepte. Hiermee behaalt u grote prestaties in een korte cyclustijd.
Belangrijk om te vermelden is dat de EW100 eveneens zeer efficiënt is qua brandstofverbruik. Dit is dankzij de ECO-bedrijfsmodus waarmee u tot wel 20% brandstof bespaart.

Ook voor dit model heeft u niet langer een transportvoertuig nodig om u tussen twee nabijgelegen bouwplaatsen te verplaatsen. Deze mobiele graafmachine beschikt immers over een open-wegmodus waarmee u tot 30km/u kunt behalen. 

Eigen gewicht: 10000 kg.
Machine hoogte: 2989 mm.
Machine breedte: 2500 mm.