Verhuur grondverzetmachines

Al sinds onze oprichting in 2001 kunt u bij Vrijdag Trading terecht voor het huren van een grondverzetmachine. Wij verhuren onder andere minigraafmachines, midi-graafmachines, minidumpers, wielladers en meer in de hele regio Oost-Nederland (Achterhoek, Twente, Liemers, Berkelland en daarbuiten). Zowel zakelijk als particulier.

Alle grondverzetmachines en aanbouwdelen die u bij ons kunt huren zijn van gerenommeerde merken zoals Komatsu, HG Machines en Steelwrist. Betrouwbaarheid, kracht en efficiëntie is waar deze machines bekend om staan.  
 

Grondverzetmachine huren

Op deze pagina vindt u een greep uit onze actuele verhuurvloot. Graafmachines zijn te huur met of zonder aanbouwdelen zoals sloophamer, sorteergrijper en wortelmes. Informeer naar de mogelijkheden en de verhuurprijs per dag of voor langere periode. Kleine machines kunt u zelf ophalen op onze bedrijfslocatie in Vragender en grote machines kunnen wij brengen met onze truck.

Komatsu

HG Machines

 

Andere machine nodig?

Wilt u een grondverzetmachine huren die niet vermeld staat? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren. Denk hierbij aan lasers, knippers, dumpers en motorkruiwagens. Maar ook versnipperaars, verticuteerders, houtsplijters, gazonbeluchters en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
 

Hulp nodig?

Weet u nog niet precies welke grondverzetmachine u wilt huren? Of heeft u vragen over de mogelijkheden wat betreft aanbouwdelen? Bij Vrijdag Trading zijn we echte specialisten op gebied van grondverzet. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste machine en aanbouwdelen om uw klus te klaren. 
Neem direct contact op voor vragen
 

Liever een machine kopen?

Dat kan ook! Naast verhuur kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzetmachines. In ons aanbod vindt u rupsgraafmachines, mobiele wielgraafmachines, tiltrotators en kantelstukken. Maar ook bakken in alle soorten en maten, zoals bredebakken, dieplepelbakken (met tanden), puinbakken, banaanbakken en taludbakken. Bekijk hier ons verkoopaanbod


 
 

Verhuur midi-graafmachine

Wilt u een midi-graafmachine huren? Vrijdag Trading is al meer dan 20 jaar specialist in de verhuur van midi-graafmachine, grondverzetmachines en aanbouwdelen.

De midi-graafmachines die wij verhuren zijn van Komatsu, een merk dat wereldwijd zeer goed bekendstaat om kracht en efficiëntie. Ook onderscheidend is de eenvoudige bediening en de open-weg modus, waardoor u kleine afstanden kunt overbruggen op de openbare weg. Dit scheelt aanzienlijk in transportkosten.
 

Bekijk hieronder ons actuele verhuuraanbod.

Heeft u interesse of vragen over het huren van een midi-graafmachine? Neem direct contact op met Vrijdag Trading.

 
Verhuur midi-graafmachine van Komatsu PC80MR-5 voordelig bij Vrijdag Trading

Midi-graafmachine Komatsu PC80MR-5


De Komatsu PC80MR-5 is ontworpen voor meer veelzijdigheid, veiligheid en gemak, en voor lagere bedrijfskosten. Met zijn geïntegreerde contragewicht, kleine draaicirkel aan de achterkant, bijna-machine zwenkarm en een bedrijfsgewicht van 8.000 kg tot 8.240 kg, is de PC80MR-5 ideaal voor krappe ruimtes en stedelijke gebieden. 

Download brochure >>>
Verhuur midi-graafmachine van Komatsu PC88MR-11 voordelig bij Vrijdag Trading

Midi-graafmachine Komatsu PC88MR-11


De Komatsu PC88MR-11 kan bogen op een aanzienlijke zwenkkracht, een grote productiviteit, zelfs op hellingen, en een hoge trekkracht. Dankzij de automatische terugschakeling is deze machine de ideale oplossing op elk type terrein en voor elke toepassing.

Motorvermogen
50,7 kW / 68,0 PK @ 1850 tpm

Bedrijfsgewicht
8500 - 9130 kg

Bakcapaciteit
0,09 - 0,34 m3

Download brochure >>>
Verhuur midi-graafmachine van Komatsu PW98MR-11 voordelig bij Vrijdag Trading

Midi-graafmachine Komatsu PW98MR-11


De Komatsu PW98MR-11 met korte draaicirkel levert optimale kracht en graafsnelheid en dit zelfs in besloten ruimtes waar de traditionele machines niet ingezet kunnen worden: binnenplaatsen, wegwerkzaamheden, afbraakwerken, rioleringen, enz. Zijn robuustheid en uitstekende stabiliteit garanderen maximale veiligheid voor de machinist en optimale betrouwbaarheid in alle situaties. De machine steekt slechts 310 mm over de banden uit.

Motorvermogen
50,7 kW / 68,0 PK @ 1850 tpm

Bedrijfsgewicht
10090 - 10760 kg

Bakcapaciteit
max. 0,282 m3

Download brochure >>>
Verhuur midi-graafmachine van Komatsu PW118MR-11 voordelig bij Vrijdag Trading

Midi-graafmachine Komatsu PW118MR-11


De Komatsu PW118MR-11 met korte draaicirkel levert optimale kracht en graafsnelheid en dit zelfs in besloten ruimtes waar de traditionele machines niet ingezet kunnen worden: binnenplaatsen, wegwerkzaamheden, afbraakwerken, rioleringen, enz. Zijn robuustheid en uitstekende stabiliteit garanderen maximale veiligheid voor de machinist en optimale betrouwbaarheid in alle situaties.

MOTORVERMOGEN
72,6 kW / 97,3 PK @ 2.050 tpm

BEDRIJFSGEWICHT
12.880 – 13.900 kg

BAKCAPACITEIT
max. 0,40 m3

Download brochure >>>
Verhuur midi-graafmachine van Komatsu PW138MR-11 voordelig bij Vrijdag Trading

Midi-graafmachine Komatsu PW138MR-11


De Komatsu PW138MR-11 werkt snel en nauwkeurig. Hij is uitgerust met een krachtige Komatsu EU Stage V-motor, met het CLSS (Closed Center Load Sensing System) hydraulische systeem van Komatsu en biedt het eersteklas comfort dat we bij Komatsu gewend zijn. Alles wat nodig is om in zijn klasse uit te blinken op het gebied van snelheid en productiviteit.

Motorvermogen
72,6 kW / 97,3 PK @ 2050 tpm

Bedrijfsgewicht
13350-13950 kg

Bakcapaciteit
max. 0,40 m3

Download brochure >>>