Verkoop grondverzetmachines

Vrijdag Trading is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines. Bekijk op deze pagina ons actuele verkoop aanbod van nieuwe grondverzetmachines, zoals graafmachines, wielladers, tiltrotators, trilplaten en aanbouwdelen zoals kantelstukken en bakken in verschillende soorten en maten.

Wij leveren producten van gerenommeerde merken Komatsu, HG Machines, Steelwrist, Aeton Aeroquip Hydrauliek en Fleetguard. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines van andere topmerken die wij niet standaard in huis hebben.
Bij ons vindt u alles voor grondverzet onder één dak. Nieuwe machines bouwen we geheel naar wens voor u op en u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw machine.


Assortiment grondverzetmachines en onderdelen

Klik op een van de productcategorieën hieronder voor meer informatie. Bent u op zoek naar een grondverzetmachine die niet staat vermeld? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren.

Komatsu

HG Machines

Steelwrist


Hulp nodig?

Ons machinepark is uiterst veelzijdig en dat maakt kiezen soms lastig. Wanneer u vragen heeft of twijfels, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de machines en aanbouwdelen die het best bij uw wensen en budget passen.
Neem direct contact op voor vragen


Liever huren?

Dat kan ook! Naast verkoop kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verhuur van grondverzetmachines. Onderdeel van onze verhuurvloot zijn lasers, knippers, dumpers, motorkruiwagens en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
Bekijk hier ons verhuuraanbod















 
Komatsu midi-graafmachine PW138MR-11 te koop bij Vrijdag Trading

Midi-graafmachine Komatsu PW138MR-11


De Komatsu PW138MR-11 werkt snel en nauwkeurig. Hij is uitgerust met een krachtige Komatsu EU Stage V-motor, met het CLSS (Closed Center Load Sensing System) hydraulische systeem van Komatsu en biedt het eersteklas comfort dat we bij Komatsu gewend zijn. Alles wat nodig is om in zijn klasse uit te blinken op het gebied van snelheid en productiviteit.

Motorvermogen
72,6 kW / 97,3 PK @ 2050 tpm

Bedrijfsgewicht
13350-13950 kg

Bakcapaciteit
max. 0,40 m3

Download brochure >>>