Verkoop grondverzetmachines

Vrijdag Trading is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines. Bekijk op deze pagina ons actuele verkoop aanbod van nieuwe grondverzetmachines, zoals graafmachines, wielladers, tiltrotators, trilplaten en aanbouwdelen zoals kantelstukken en bakken in verschillende soorten en maten.

Wij leveren producten van gerenommeerde merken Komatsu, HG Machines, Steelwrist, Aeton Aeroquip Hydrauliek en Fleetguard. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines van andere topmerken die wij niet standaard in huis hebben.
Bij ons vindt u alles voor grondverzet onder één dak. Nieuwe machines bouwen we geheel naar wens voor u op en u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw machine.


Assortiment grondverzetmachines en onderdelen

Klik op een van de productcategorieën hieronder voor meer informatie. Bent u op zoek naar een grondverzetmachine die niet staat vermeld? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren.

Komatsu

HG Machines

Steelwrist


Hulp nodig?

Ons machinepark is uiterst veelzijdig en dat maakt kiezen soms lastig. Wanneer u vragen heeft of twijfels, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de machines en aanbouwdelen die het best bij uw wensen en budget passen.
Neem direct contact op voor vragen


Liever huren?

Dat kan ook! Naast verkoop kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verhuur van grondverzetmachines. Onderdeel van onze verhuurvloot zijn lasers, knippers, dumpers, motorkruiwagens en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
Bekijk hier ons verhuuraanbod 
Wordt aan gewerkt...

Minigraafmachines


Minigraafmachines Komatsu

Minigraafmachines wordt ook wel rupskranen genoemd. Ze zijn gemaakt om te presteren in moeilijk begaanbaar gebied en zijn toepasbaar in verschillende industrieën. De minigraafmachines die wij te koop bieden zijn van Komatsu en staat bekend om de betrouwbare en robuuste producten.
 

Bekijk hieronder alle minigraafmachines die wij te koop aanbieden.

Heeft u interesse of vragen? Neem direct contact op met Vrijdag Trading.

 

Midi-graafmachines


Midi-graafmachines Komatsu

Wilt u een midi-graafmachine kopen? Vrijdag Trading is uw Achterhoekse specialist in de verkoop en service van Midi-graafmachines. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van grondverzetmachines en aanbouwonderdelen.

De midi-graafmachines in ons programma zijn van Komatsu, een zeer gerespecteerde naam in de wereld van grondverzet. Hun midi-graafmachines zijn kostenefficiënt, intuïtief te bedienen en overzichtelijk. Ook beschikken ze over een open-weg modus waardoor u zich direct tussen twee nabijgelegen bouwplaatsen kunt verplaatsen zonder een transportvoertuig.
 

Bekijk hieronder ons actuele aanbod.

Heeft u interesse of vragen over het kopen van een mobiele graafmachine? Neem direct contact op met Vrijdag Trading.

 

Wielladers


Compacte wielladers Komatsu

Wilt u een wiellader kopen? Vrijdag Trading is uw Achterhoekse specialist in de verkoop en service van wielladers. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van grondverzetmachines en aanbouwonderdelen.

De wielladers in ons programma zijn van Komatsu, een zeer gerespecteerde naam in de wereld van grondverzet. Ze zijn zeer compact en gemakkelijk in het gebruik, ze zullen zich op hun gemak voelen bij werkzaamheden op het gebied van hanteren en lossen, maar ook bij wegwerkzaamheden.
 

Bekijk hieronder alle wielladers die wij te koop aanbieden.

Heeft u interesse of vragen? Neem direct contact op met Vrijdag Trading.