Verkoop grondverzetmachines

Vrijdag Trading is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines. Bekijk op deze pagina ons actuele verkoop aanbod van nieuwe grondverzetmachines, zoals graafmachines, wielladers, tiltrotators, trilplaten en aanbouwdelen zoals kantelstukken en bakken in verschillende soorten en maten.

Wij leveren producten van gerenommeerde merken Wacker Neuson, Steelwrist, Aeton Aeroquip Hydrauliek en Fleetguard. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines van andere topmerken die wij niet standaard in huis hebben.
Bij ons vindt u alles voor grondverzet onder één dak. Nieuwe machines bouwen we geheel naar wens voor u op en u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw machine.


Assortiment grondverzetmachines en onderdelen

Klik op een van de productcategorieën hieronder voor meer informatie. Bent u op zoek naar een grondverzetmachine die niet staat vermeld? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren.

Wacker Neuson

Steelwrist


Hulp nodig?

Ons machinepark is uiterst veelzijdig en dat maakt kiezen soms lastig. Wanneer u vragen heeft of twijfels, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de machines en aanbouwdelen die het best bij uw wensen en budget passen.
Neem direct contact op voor vragen


Liever huren?

Dat kan ook! Naast verkoop kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verhuur van grondverzetmachines. Onderdeel van onze verhuurvloot zijn lasers, knippers, dumpers, motorkruiwagens en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
Bekijk hier ons verhuuraanbod

 
Wordt aan gewerkt...

Rupsgraafmachines


Rupsgraafmachines

Rupsgraafmachines wordt ook wel rupskranen genoemd. Ze zijn gemaakt om te presteren in moeilijk begaanbaar gebied en zijn toepasbaar in verschillende industrieën. De rupsgraafmachines die wij te koop bieden zijn van Wacker Neuson. Dit van oorsprong Duitse bedrijf is in 1848 opgericht en staat bekend om de betrouwbare en robuuste producten.
 

Bekijk hieronder alle rupsgraafmachines die wij te koop aanbieden.

Heeft u interesse of vragen? Neem direct contact op met Vrijdag Trading.

 

Mobiele graafmachines


Mobiele graafmachines

Wilt u een mobiele graafmachine kopen? Vrijdag Trading is uw Achterhoekse specialist in de verkoop en service van mobiele graafmachines. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van grondverzetmachines en aanbouwonderdelen.

De mobiele wielgraafmachines in ons programma zijn van Wacker Neuson, een zeer gerespecteerde naam in de wereld van grondverzet. Hun graafmachines zijn kostenefficiënt, intuïtief te bedienen en overzichtelijk. Ook beschikken ze over een open-weg modus waardoor u zich direct tussen twee nabijgelegen bouwplaatsen kunt verplaatsen zonder een transportvoertuig.
 

Bekijk hieronder ons actuele aanbod.

Heeft u interesse of vragen over het kopen van een mobiele graafmachine? Neem direct contact op met Vrijdag Trading.

 

Overige