Verkoop grondverzetmachines

Vrijdag Trading is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines. Bekijk op deze pagina ons actuele verkoop aanbod van nieuwe grondverzetmachines, zoals graafmachines, wielladers, tiltrotators, trilplaten en aanbouwdelen zoals kantelstukken en bakken in verschillende soorten en maten.

Wij leveren producten van gerenommeerde merken Wacker Neuson, Steelwrist, Aeton Aeroquip Hydrauliek en Fleetguard. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines van andere topmerken die wij niet standaard in huis hebben.
Bij ons vindt u alles voor grondverzet onder één dak. Nieuwe machines bouwen we geheel naar wens voor u op en u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw machine.


Assortiment grondverzetmachines en onderdelen

Klik op een van de productcategorieën hieronder voor meer informatie. Bent u op zoek naar een grondverzetmachine die niet staat vermeld? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren.

Wacker Neuson

Steelwrist


Hulp nodig?

Ons machinepark is uiterst veelzijdig en dat maakt kiezen soms lastig. Wanneer u vragen heeft of twijfels, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de machines en aanbouwdelen die het best bij uw wensen en budget passen.
Neem direct contact op voor vragen


Liever huren?

Dat kan ook! Naast verkoop kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verhuur van grondverzetmachines. Onderdeel van onze verhuurvloot zijn lasers, knippers, dumpers, motorkruiwagens en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
Bekijk hier ons verhuuraanbod

 
Vrijdag.com

Mobiele graafmachine EW 65


Mobiel betekent ook echt mobiel, want met dit model rijdt u zelf van A naar B dankzij de rijmodus voor de openbare weg. Dankzij het variabele aandrijfsysteem verbruikt u tot 20% minder brandstof dan vergelijkbare modellen. Dat is zeker in deze tijd een enorm voordeel.

Wanneer u besluit om de EW 65 mobiele graafmachine te kopen, dan kiest u voor een krachtige en flexibele machine. Door de 3-punts kinematiek verhoogt de draaihoek en daarmee het draaimoment. Dit leidt tot meer losbreekkracht, graafdiepte en uitkiephoogte. Met 5 stuurkringen, waarvan 3 individueel afstelbaar, en de verstelgiek is de EW65 bovendien zeer efficiënt en snel.

Eigen gewicht: 6500 kg.
Machine hoogte: 2775 mm.
Machine breedte: 2088 mm.