Verkoop grondverzetmachines

Vrijdag Trading is sinds 2001 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines. Bekijk op deze pagina ons actuele verkoop aanbod van nieuwe grondverzetmachines, zoals graafmachines, wielladers, tiltrotators, trilplaten en aanbouwdelen zoals kantelstukken en bakken in verschillende soorten en maten.

Wij leveren producten van gerenommeerde merken Komatsu, HG Machines, Steelwrist, Aeton Aeroquip Hydrauliek en Fleetguard. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines van andere topmerken die wij niet standaard in huis hebben.
Bij ons vindt u alles voor grondverzet onder één dak. Nieuwe machines bouwen we geheel naar wens voor u op en u kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw machine.


Assortiment grondverzetmachines en onderdelen

Klik op een van de productcategorieën hieronder voor meer informatie. Bent u op zoek naar een grondverzetmachine die niet staat vermeld? Neem dan gerust alsnog contact op, want we kunnen ook andere machines en onderdelen leveren.

Komatsu

HG Machines

Steelwrist


Hulp nodig?

Ons machinepark is uiterst veelzijdig en dat maakt kiezen soms lastig. Wanneer u vragen heeft of twijfels, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de machines en aanbouwdelen die het best bij uw wensen en budget passen.
Neem direct contact op voor vragen


Liever huren?

Dat kan ook! Naast verkoop kunt u bij Vrijdag Trading ook terecht voor de verhuur van grondverzetmachines. Onderdeel van onze verhuurvloot zijn lasers, knippers, dumpers, motorkruiwagens en Giant Wielladers met diverse aanbouwdelen.
Bekijk hier ons verhuuraanbod 
Komatsu wiellader WA100M-8 te koop bij Vrijdag Trading

Wiellader Komatsu WA100M-8


De verbeterde functies van de Komatsu WA100M-8 compacte wiellader , een ergonomischer ontwerp, een hoog niveau van standaardspecificaties en een reeks nieuwe opties, maken het mogelijk om tegen lagere kosten te werken en minder inspanning van de machinist te vergen. De krachtige EU Stage V-conforme motor is uitgerust met het beproefde SCR selectieve katalytische reductiesysteem. Op bouwplaatsen, in de recyclage-industrie of in de landbouw maken de hydraulische snelwissel, de Easy Fork-kinematica en het brede scala aan beschikbare uitrustingsstukken de Komatsu WA100M-8 tot een betrouwbaar en veelzijdig werktuig.

Motorvermogen
69,8 kW / 93,6 PK @ 2000 tpm

Bedrijfsgewicht
7075 - 7465 kg

Bakcapaciteit
1,05 - 1,8 m3

Download brochure >>>